::True Love::

Something about me and my family...

Monday, April 17, 2006

::all good news...::

Dalam beberapa hari ni, terima banyak berita-berita yang baik...

1. Tahniah buat seorang sahabat yang telah bertunang pada Mac lepas...insyaallah, kalau takde aral, dia akan jadi 'orang muar' secara rasmi pada tahun depan...:-)

2. Baru dapat tau seorang sahabat dah berkahwin pada Mac lepas...tahniah juga diucapkan...bukan tak dijemput/diberitahu, tapi ada masalah ngan e-mel...(^_^)



3. Dapat tau beberapa org sahabat akan berkahwin pada bulan Jun nanti...tunggu je la diorang buat jemputan secara rasmi...dah lama tak makan nasi minyak nii...hehehe...

Last but not least, alhamdulillah, kehidupan aku bersama keluarga baik-baik sahaja...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home